ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ “ΕΥΚΛΕΙΔΗ” ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 12ουΤοπικού Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α΄ Γυμνασίου».

Σε αυτή τη δεύτερη και καταληκτική φάση του 12ουΤοπικού Διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α΄ Γυμνασίου» συμμετείχαν 147 μαθητές και μαθήτριες του Ν. Μαγνησίας οι οποίοι είχαν προκριθεί στην Α΄ φάση του  διαγωνισμού «Ο Θαλής για την Α΄ Γυμνασίου». Από αυτούς διακρίνονται 77  μαθητές και μαθήτριες.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές/μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους, για την επιτυχία τους αυτή και τους εύχεται να συνεχίσουν να αγαπούν και να διαγωνίζονται για τα Μαθηματικά.

Επίσης η Δ.Ε. του Παραρτήματος ευχαριστεί τους Διευθυντές, Υποδιευθυντές και τους καθηγητές των σχολικών μονάδων, οι οποίοι με τη πολύτιμη συμβολή τους πέτυχαν την άψογη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Η Τελετή Απονομής των Μεταλλίων, Αριστείων,  Βραβείων και Διακρίσεων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 στο Αμφιθέατρο της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Πεδίο Άρεως) στις 11.00 π.μ. Σε αυτήν θα βραβευθούν και οι 147 μαθητές, που προκρίθηκαν από την 1η στη 2η φάση του διαγωνισμού.

Τα ονόματα των μαθητριών και των μαθητών που διακρίθηκαν αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα:

α_12ος ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-2023-01-20-ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *