ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ου ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΑΛΗ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.), ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 5ου Τοπικού Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο Θαλής για την Α΄», που πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2015. Στον Τοπικό Μαθηματικό Διαγωνισμό, συμμετέχουν 216 μαθητές και μαθήτριες Α΄ Γυμνασίου από όλα σχεδόν τα Γυμνάσια της Μαγνησίας. Ο Τοπικός Διαγωνισμός διοργανώνεται από το Παράρτημα Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. Τα γραπτά βαθμολογήθηκαν στην εικοσάβαθμη κλίμακα, από Μαθηματικούς μέλη του Παρατήματος. Κατά τη βαθμολόγηση ακολουθήθηκε ο τρόπος και το σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων. Φέτος στην Μαγνησία για την διενέργεια των Μαθηματικών Διαγωνισμών, του 5ου Τοπικού για την Α΄ Γυμνασίου και του 76ου Πανελλήνιου για τις υπόλοιπες τάξεις Γυμνασίων και Λυκείων, λειτούργησαν τρία Εξεταστικά Κέντρα : το 1ο στο Βόλο στο Διδακτήριο του 1ου Γυμνασίου – 1ου Λυκείου Βόλου, το 2ο στον Αλμυρό στο Διδακτήριο του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού και το 3ο στη Σκόπελο στο Διδακτήριο του Λυκείου Σκοπέλου. 

Για την επόμενη φάση του Διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α΄» διακρίθηκαν και προκρίνονται, όσοι μαθητές και μαθήτριες πήραν από δέκα (10) και πάνω. Ο Διαγωνισμός «Ο Ευκλείδης Για την Α΄» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, στις 9.00 π.μ. στα ίδια Εξεταστικά Κέντρα.

 Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές των ανωτέρω Σχολείων κ.κ. Ιωάννη Καραφέρη του 1ου Γυμνασίου Βόλου, Παρασκευή Λοντρίδου του 1ου Λυκείου Βόλου, Χρήστο Καλλέ του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, Χρύσα Μαρδάκη του Λυκείου Αλμυρού και Κοκίτσα Κατσικογιάννη του Λυκείου Σκοπέλου, αλλά και όλους τους συναδέλφους που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των Διαγωνισμών. Συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες, τους εύχεται ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού.

 Όπως έχει καθιερωθεί, έτσι και φέτος η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. οργανώνει και θα πραγματοποιήσει δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας για τους διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες του Τοπικού Διαγωνισμού της Α΄ Γυμνασίου, προκειμένου να βοηθηθούν εν όψει της δεύτερης φάσης του Διαγωνισμού.

Τα μαθήματα θα γίνονται στο διδακτήριο του 1ου Γυμνασίου – 1ου Λυκείου Βόλου (Κύπρου 48).

Συγκεκριμένα, τα μαθήματα θα γίνουν ως εξής:

-1ο Μάθημα : Παρασκευή 4/12/2015, ώρες από 15:00 μέχρι 18:00 (απόγευμα).

-2ο Μάθημα : Σάββατο 12/12/2015, ώρες από 10:00  μέχρι 13:00 (πρωί).

-3ο Μάθημα : Σάββατο 19/12/2015, ώρες από 10:00  μέχρι 13:00 (πρωί).

-4ο Μάθημα : Σάββατο   9/  1/2016, ώρες από 10:00  μέχρι 13:00 (πρωί).

Θα λειτουργήσουν 4 τμήματα και θα διδάξουν Μαθηματικοί, μέλη του Παραρτήματος.

   Πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τα μαθήματα στους: Πέτρο Νικολουδάκη  τηλ. 6974818406 και στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε.: eme-mag.gr

  Σημείωση: Τα αποτελέσματα του 76ου Πανελληνίου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο Θαλής», για τους μαθητές Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου, θα ανακοινωθούν από τα κεντρικά της Ε.Μ.Ε., στην Αθήνα.

Οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου, που διακρίνονται και προκρίνονται είναι κατά σειρά βαθμολογίας οι  ΕΞΗΣ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *