ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ” Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ” 2015-2016

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των επιτυχόντων της β΄ φάσης του Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» 2015-2016. Οι επιτυχόντες από το Ν. Μαγνησίας είναι οι εξής: 
Από τη Β΄ Γυμνασίου: Βαγενάς Κων/νος, Γυμνάσιο Νέας Αγχιάλου, Βαΐτσης Ευάγγελος, 8ο Γυμνάσιο Βόλου, Γιαννίσης –Μανές Αργύρης, Μουσικό Γυμνάσιο Βόλου, Παπαγεωργίου Νικόλαος, Ιδιωτικό σχολείο «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», Από τη Γ΄ Γυμνασίου: Πατέρας Ιωάννης, 9ο Γυμνάσιο Βόλου, 
Από την Α΄ Λυκείου: Γκρίνιας Γεώργιος, 6ο Λύκειο Βόλου, Ηλιάκης Ευστάθιος, Λύκειο Αλμυρού, Παπαγιάννης Νικόλαος, Μουσικό Λύκειο Βόλου, 
Από τη Β΄ Λυκείου: Γιαλίδη Λεμονιά, 3ο Λύκειο Βόλου, Τσαμασιώτης Χρήστος, 6ο Λύκειο Βόλου, και 
Από τη Γ΄ Λυκείου: Αποστολίνας Βασίλειος, 2ο Λύκειο Βόλου, Κρανιάς Δημήτριος, 2ο Λύκειο Βόλου.

Το Παράρτημα Μαγνησίας της Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες, τους γονείς των, τους δασκάλους και τους καθηγητές τoυς.

Η 3η φάση του διαγωνισμού «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στο κτίριο του παλιού Χημείου στην Αθήνα (είσοδος από  Ναυαρίνου 13Α) και ώρα 9-12 το πρωί.

Επίσης για τους επιτυχόντες μαθητές του νομού μας θα διεξαχθούν μαθήματα προετοιμασίας το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 9-12 το πρωί στα γραφεία του Παραρτήματος της ΕΜΕ στο ισόγειο του 1ου Γυμνασίου Βόλου (Κύπρου 48).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *