Ημερίδα 17/1/19 _ «Η Μαθηματική Εκπαίδευση χθες και σήμερα»

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας στα πλαίσια των επιμορφωτικών της δράσεων διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

 “Η Μαθηματική Εκπαίδευση χθες και σήμερα”

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με: α) Τη Β/θμια Εκπαίδευση Ν. Μαγνησίας, β) τον Συντονιστή Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικού έργου Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Παναγιώτου Κωνσταντίνο και γ) το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε συναδέλφους Μαθηματικούς της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης αλλά και σε όλους τους φίλους του Παραρτήματος που ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 από 11.00-13.30,  στο Αμφιθέατρο του παλαιού κτιρίου του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Γ. Καρτάλη 72-Ροζού, πρ. Γαλλικό Ινστιτούτο) με ομιλητές τους:

Α)Παναγιώτου Κωνσταντίνο, Μαθηματικό,  Συντονιστή Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικού έργου Περιφέρειας Θεσσαλίας με θέμα: «Διαχρονικές  αρχές για την επιτυχία στα σχολικά Μαθηματικά”.

Β) Χατζηδήμο Απόστολο, Μαθηματικό, Ομότιμο Καθηγητή Αριθμητικής Ανάλυσης, με θέμα: «Η Μαθηματική Εκπαίδευση στη Μαγνησία πριν από την Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση του 1964»

Το Βιογραφικό του κ. Χατζηδήμου ΕΔΩ

Το Βιογραφικό του κ. Παναγιώτου  ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *