Ημερίδα 14-02-2019 _ «Τα Μαθηματικά της Γ΄ Λυκείου & οι Πανελλαδικές Εξετάσεις»

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών-επιμορφωτικών της δράσεων διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

«Τα Μαθηματικά της Γ΄ Λυκείου & οι Πανελλαδικές Εξετάσεις»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με: α) Τη Β/θμια Εκπαίδευση Ν. Μαγνησίας και β) τον Συντονιστή Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικού έργου Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Παναγιώτου Κωνσταντίνο

Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου καθώς και σε καθηγητές Μαθηματικούς της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 από 10.45-13.30,  στο Αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος 3ου Γυμνασίου – 3ου Λυκείου Βόλου (Κύπρου 9-Λ. Βύρωνος) με ομιλητές τους:

Α) Παναγιώτου Κωνσταντίνο, Μαθηματικό,  Συντονιστή Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικού έργου Περιφέρειας Θεσσαλίας με θέμα: «Πανελλαδικές Εξετάσεις -Τελευταία Επανάληψη».

Β) Θωμαΐδη Ιωάννη, Δρ. Μαθηματικών, τ. Σχολικό Σύμβουλο με θέμα: «Πανελλαδικές εξετάσεις Μαθηματικών στην Γ΄ Λυκείου: «Επιλογή των θεμάτων, βαθμολόγηση των γραπτών και επιδόσεις των μαθητών την τελευταία τριετία» και

Γ) Μαυρίδη Γεώργιο, Μαθηματικό, Εκδότη, Συγγραφέα με θέμα: ««Μερικές απόψεις για τη διδασκαλία των Μαθηματικών στην Γ΄ Λυκείου».

Η Δ.Ε. ευχαριστεί: α) τον Διευθυντή της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας κ. Σαβελίδη Σ. για την εξαιρετική συνεργασία και την παραχώρηση της άδειας για τη διεξαγωγή της ημερίδας και β) τον Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου κ. Μανδράκη Π. για την ευγενική παραχώρηση του Αμφιθεάτρου.

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του αμφιθεάτρου παρακαλούνται, οι υπεύθυνοι για τη μετακίνηση καθηγητές από κάθε λύκειο που θα συμμετάσχει, να δηλώσουν στο site του παραρτήματος αριθμό μαθητών και αριθμό συνοδών καθηγητών (ενδεικτικά προτείνεται για να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν όλα τα λύκεια της πόλης μας περίπου 20 μαθητές και 2 συνοδοί καθηγητές από κάθε λύκειο).

Παρακαλούνται για τον καλύτερο προγραμματισμό της ημερίδας οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί από κάθε Λύκειο να δηλώσουν  ΕΔΩ αριθμό μαθητών και συνοδών καθηγητών.

Το Βιογραφικό του κ. Κωνσταντίνου Παναγιώτου  ΕΔΩ και το επαναληπτικό φυλλάδιο ΕΔΩ

Το βιογραφικό του κ. Ιωάννη Χ. Θωμαΐδη  ΕΔΩ  και η περίληψη της εισήγησης του κ. Θωμαΐδη  ΕΔΩ

Το βιογραφικό του κ. Γεωργίου Λ. Μαυρίδη  ΕΔΩ

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *