Ημερίδα «Σχεδιαστική Σκέψη & Μάθηση» _ 4 Απριλίου 2019

 

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών-επιμορφωτικών της δράσεων συμμετέχει στη διοργάνωση ημερίδας με θέμα:

«Σχεδιαστική Σκέψη και Μάθηση»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με: α) το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, β) Τη Β/θμια Εκπαίδευση Ν. Μαγνησίας και γ) τον Συντονιστή Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικού έργου Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Παναγιώτου Κωνσταντίνο.

Η ημερίδα απευθύνεται σε συναδέλφους Μαθηματικούς της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν δηλώνουν τη συμμετοχή τους με ηλεκτρονική αίτηση στο site του Παραρτήματος (λόγω του περιορισμένου αριθμού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Επίσης για τους Μαθηματικούς εκπαιδευτικούς του Δημοσίου που θα την παρακολουθήσουν θα αποσταλούν ονομαστικές άδειες από την Περιφέρεια στις σχολικές τους μονάδες. Για το λόγο αυτό και για την έγκαιρη προώθηση των απαραίτητων εγγράφων η ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Πέμπτη 28/3/2019.

Διευκρινίζεται ότι την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν και συνάδελφοι Πληροφορικής ή άλλων συναφών ειδικοτήτων. Γι’ αυτές τις ειδικότητες και στην περίπτωση που εργάζονται σε σχολείο, η συμμετοχή τους προϋποθέτει τη δική τους προσωπική συνεννόηση με τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας που υπηρετούν για να διευκολυνθούν.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει εκτός από τις κεντρικές εισηγήσεις και εργαστήρια- workshop καθ’ ομάδες. Μετά το πέρας της θα δοθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 από 10.30-13.30,  στο «ΞΕΝΙΑ» Βόλου με ομιλητές τους:

Α) Δρ. Χαρίκλεια Τσαλαπάτα, ΕΔΙΠ, ΤΗΜΜΥ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Β) Δρ. Δήμητρα Ευαγγέλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Παιδαγωγικό Τμήμα, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Γ) Olivier Heidmann, Μηχανικό Λογισμικού, ΙΒΟ-ΕΚΕΤΑ και Δ) Χριστίνα Τάκα, Μηχανικό Λογισμικού, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Αναφορικά με τη «Σχεδιαστική Σκέψη & Μάθηση» στο Δελτίο τύπου του ΤΗΜΜΥ  ΕΔΩ

Το πρόγραμμα  της ημερίδας ΕΔΩ

Η ηλεκτρονική αίτηση ΕΔΩ

Περιλήψεις των εισηγήσεων ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *