Διάκριση της Κ. Ρασβάνη στην EGMO 2019

Μεγάλη επιτυχία για τη μαθήτρια του Παραρτήματός μας Κωνσταντίνα Ευστ. Ρασβάνη, μαθήτρια της Α΄ Λυκείου του 1ου Λυκείου Βόλου. Η Κωνσταντίνα επελέγη στην ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Μαθηματική Ολυμπιάδα Κοριτσιών (EGMO) του 2019, η οποία διεξήχθη στο Κίεβο της Ουκρανίας από 7 έως 13 Απριλίου 2019 και έλαβε διάκριση με «ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ».

Την Εθνική Ομάδα των κοριτσιών αποτελούσαν συνολικά τέσσερα κορίτσια, δυο μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου που απέσπασαν χάλκινα μετάλλια, μια μαθήτρια της Β΄ Λυκείου και η Κ. Ρασβάνη που απέσπασαν «ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ». Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Μαθηματικός από το παράρτημα της Λάρισας κ. Αχιλλέας Συννεφακόπουλος.

Είναι η πρώτη φορά που μαθήτρια του Παραρτήματός μας συμμετέχει και διακρίνεται στο Διαγωνισμό αυτό. Στην Κωνσταντίνα αξίζουν πλέον τα συγχαρητήρια καθώς είναι η πιο μικρή στην ηλικία διαγωνιζόμενη στο διαγωνισμό, όπου μαθήτριες και από τις τρεις τάξεις του Λυκείου διαγωνίζονται πάνω στα ίδια θέματα.

Η Δ.Ε. του Παραρτήματός μας συγχαίρει τη μαθήτρια για την μεγάλη της αυτή επιτυχία και την οικογένειά της και τους καθηγητές της που τη στηρίζουν αδιαλείπτως στην προσπάθειά της αυτή.

     

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *