Ημερίδα: “Προβληματοκεντρική Μάθηση” – 9/5/2019

 

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών-επιμορφωτικών της δράσεων συμμετέχει στη διοργάνωση ημερίδας με θέμα: «Προβληματοκεντρική Μάθηση».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με: α)το ΠΕΚΕΣ-Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας, β)το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, γ)το Συντονιστή Εκπαιδευτικού έργου Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Παναγιώτου Κωνσταντίνο και δ) Τη Β/θμια Εκπαίδευση Ν. Μαγνησίας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε συναδέλφους Μαθηματικούς της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης αλλά και ευρύτερα συναδέλφους των θετικών επιστημών. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν δηλώνουν τη συμμετοχή τους με ηλεκτρονική αίτηση στο site του Παραρτήματος (λόγω του περιορισμένου αριθμού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Επίσης για τους Μαθηματικούς εκπαιδευτικούς του Δημοσίου που θα την παρακολουθήσουν θα αποσταλούν ονομαστικές άδειες από την Περιφέρεια στις σχολικές τους μονάδες. Για το λόγο αυτό και για την έγκαιρη προώθηση των απαραίτητων εγγράφων η ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τη Δευτέρα 6/5/2019.

Για τις άλλες ειδικότητες και στην περίπτωση που οι συνάδελφοι εργάζονται σε δημόσιο σχολείο, η συμμετοχή τους προϋποθέτει τη δική τους προσωπική συνεννόηση με τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας που υπηρετούν για να τους διευκολύνει. Η ημερίδα θα περιλαμβάνει εκτός από τις κεντρικές εισηγήσεις και εργαστήρια- workshop καθ’ ομάδες. Μετά το πέρας της θα δοθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 από 10.30-13.30 στο «ΞΕΝΙΑ» Βόλου.

Για τις αιτήσεις συμμετοχής ΕΔΩ

Σχετικά με την “Προβληματοκεντρική Μάθηση”   ΕΔΩ

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ

Τα ονοματεπώνυμα των συναδέλφων που θα συμμετάσχουν ΕΔΩ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *