Ευχαριστίες για την Τελετή Απονομής και Επιτυχόντες Μαθητές στον 13ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “Μαθηματικά & Παιχνίδι” που βραβεύονται στα Σχολεία τους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι. Μ. Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη & Ανθ. Γαζή) όπου απονεμήθηκαν μετάλλια,  αριστεία και βραβεία στους επιτυχόντες μαθητές.

Την Τελετή τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό στους μαθητές: α) Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου Κα Καντόλα Βιολέτα, β)Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκας Δημήτριος, γ) ο εκπρόσωπος του Διευθυντή της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας κ. Αντωνίου Αντώνιος, Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, δ) ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου κ. Κουτσερής Ηλίας καθώς και πλήθος συναδέλφων, διευθυντών, γονέων και συγγενών των βραβευθέντων μαθητών. Η Δ.Ε. του Παραρτήματος ευχαριστεί θερμά όλους για τη συμβολή τους.

Επίσης ευχαριστούμε την Κα Αιμιλία Γεωργακοπούλου, Υπεύθυνη του Πν. Κέντρου και τον κ. Νεκτάριο Κουνή, για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Φωτογραφίες από την απονομή ΕΔΩ

Οι καταχωρήσεις από τον τοπικό τύπο: ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Οι μαθητές που θα βραβευθούν στα σχολεία τους στη γιορτή λήξης του σχολείου τους είναι:

για την Ε΄Δημοτικού ΕΔΩ  για την ΣΤ΄ Δημοτικού ΕΔΩ

Όσοι Διευθυντές-Δάσκαλοι δεν παρέλαβαν τους φακέλους με τους Επαίνους-Τιμητικές Διακρίσεις κατά την τελετή απονομής στο Πνευματικό Κέντρο, παρακαλούμε να τους παραλάβουν από τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης, την οποία και ευχαριστούμε για την προθυμία της διανομής τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *