“ΘΑΛΗΣ 2019”

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με αφορμή τη διεξαγωγή της Α΄ Φάσης  του 80ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για μαθητές Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου και του 9ου Τοπικού Διαγωνισμού για μαθητές  Α΄ Γυμνασίου, στα Μαθηματικά,  «Ο ΘΑΛΗΣ 2019» θα ήθελε να ενημερώσει τους αγαπητούς μαθητές /μαθήτριες, τους γονείς και κηδεμόνες τους, όπως επίσης και τους καθηγητές και διευθυντές των Γυμνασίων-Λυκείων του Ν. Μαγνησίας για τα παρακάτω:

Σύμφωνα με τη Σχετική Απόφαση (Φ15/132562/Δ2/ 27-8-2019 του Υ.ΠΑΙ.Θ.) ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9.00 π.μ. Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει 3 ώρες, και θα απαρτίζεται μόνο από θέματα πλήρους ανάπτυξης. Ο 80ος διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων, καθώς και όλων των τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας και τοπικά για το Ν. Μαγνησίας o 9ος Τοπικός Διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου.

Οι μαθητές, που θα διακριθούν στο Διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ», θα κληθούν να διαγωνισθούν στον επόμενο Διαγωνισμό «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που θα διενεργηθεί στις 18 Ιανουαρίου 2020 και αυτοί που θα διακριθούν στον «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» θα διαγωνισθούν στον «ΑΡΧΙΜΗΔΗ» στις 22 Φεβρουαρίου 2020, για να επιλεγεί, μέσω του Προκριματικού Διαγωνισμού, η Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στην 37η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Ρουμανία, Μάιος 2020), στην 61η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Ρωσία, Ιούλιος 2020) και στην 24η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (Ιούνιος 2020).

Για τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, η 2η φάση του Τοπικού Διαγωνισμού είναι και η τελική φάση.

Για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού στο νομό Μαγνησίας θα λειτουργήσουν 4 εξεταστικά κέντρα:

1)1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Βόλου.

2)1ο Γυμνάσιο Αλμυρού

3) Λύκειο Σκοπέλου

4) Παράρτημα 6ου Γυμνασίου Βόλου –ΕΚΚΝ Βόλου

Εκτός από τις καταστάσεις των συμμετεχόντων μαθητών ανά τάξη που θα αποσταλούν από κάθε σχολική μονάδα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, παρακαλούμε όλους τους μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό  να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΔΩ μέχρι και την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 με σκοπό την αρτιότερη διεξαγωγή του.

Θα παρακαλούσαμε ιδιαιτέρως τους διευθυντές των σχολικών μονάδων όπως επίσης και τους συναδέλφους καθηγητές να ενημερώσουν τους μαθητές για την ηλεκτρονική εγγραφή τους.

Επίσης θα παρακαλούσαμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να βοηθήσουν στην επιτήρηση, να δηλώσουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους ΕΔΩ, βοηθώντας στη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *