ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «80ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ & 9ο ΤΟΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ» ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ «ΘΑΛΗΣ 2019»

   

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο 80ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων, καθώς και όλων των τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας & ο 9ος Τοπικός Διαγωνισμός για μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, στα Μαθηματικά, « Ο ΘΑΛΗΣ 2019». Στο Ν. Μαγνησίας λειτούργησαν 4 εξεταστικά κέντρα στο 1ο Γυμνάσιο-1ο Λύκειο Βόλου, στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού, στο Λύκειο Σκοπέλου και στο Παράρτημα Ε.Κ.Κ.Ν. του 6ου Γυμνασίου Βόλου και συμμετείχαν συνολικά 520 μαθητές όλων των τάξεων.

Η Δ.Ε. του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Ν. Μαγνησίας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού και συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν, τους γονείς και κηδεμόνες τους που τους στηρίζουν στην προσπάθειά τους αυτή όπως και τους καθηγητές τους που τους βοηθούν και τους προετοιμάζουν.

Επίσης ευχαριστεί το Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας κ. Σαβελίδη Σ., τη Κα Φασουράκη Ρ., Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων καθώς και τους Ματσάγγου Φ. και Αγγελακόπουλο Κ. για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες δίνονται στους Προέδρους και Διευθυντές των Εξεταστικών Κέντρων τους κ.κ. Καραφέρη Ι., Διευθυντή 1ου Γυμνασίου Βόλου, Λοντρίδου Π., Διευθύντρια 1ου Λυκείου Βόλου, Χατζηαυγουστίδη Ν., Διευθυντή 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, Καπραβέλου Α., Διευθύντρια Λυκείου Σκοπέλου και Χατζηπλή Α., Διευθύντρια 6ου Γυμνασίου -Παράρτημα ΕΚΚΝ, που πρόθυμα συνεισέφεραν στην ομαλή διεξαγωγή του και στους συναδέλφους που βοήθησαν στην επιτήρηση του διαγωνισμού:

α) Για το εξεταστικό κέντρο Βόλου: Γαϊτανά Κ., Κοντονίνα Α., Σαμαρά Ε., Λουφόπουλο Γ., Βεδουρά Ι., Γιαλίδη Γ., Γιαννακοπούλου Ε., Γιατρομανωλάκη Α., Δημητρακοπούλου Γ., Καλλέργη Ν., Καραγιώργου Α., Μακρόπουλο Α., Μπουρόπουλο Α., Μπλατσή Δ., Μποτονάκη Γ., Μύρικνα Μ., Νιμπή Μ., Προσμίτη Β., Χάδου Χρ., Σαγάνη Κ., Σωτηροπούλου Β., Ράπτη Γ., Αγγελόπουλο Κ.,  Γκαραγκάνη Λ., Δημητρακοπούλου Στ. και τους επίτιμους Νικολουδάκη Π., Δημόπουλο Σπ.,

β)Για το εξεταστικό κέντρο Αλμυρού: Μεταξά Ι., Καλτσά Απ., Μαχαίρα Βασίλη, Τριανταφυλλοπούλου Ξένια, Γρηγορόπουλο Ι., Καλτσά Κ., Χατζηπλή Μ.,

γ)Για το εξεταστικό κέντρο Σκοπέλου: Θεοδώρου Κ., Σοφικίτη Α.,  Ξανθόπουλο Ε., και δ)Για το εξεταστικό κέντρο Ε.Κ.Κ.Ν.: Φόβο Ι.

Επίσης ευχαριστίες δίνονται και στο προσωπικό της καθαριότητας και των κυλικείων των σχολείων που συμμετείχαν και συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του.

Υπενθυμίζεται ότι η Β΄ Φάση του Διαγωνισμού ο «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» θα γίνει το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στα ίδια εξεταστικά κέντρα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΔΩ

ΘΕΜΑΤΑ & ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΔΩ

ΘΕΜΑΤΑ & ΛΥΣΕΙς ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΕΔΩ