«Αποτελέσματα του 11ου Τοπικού Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α΄ Γυμνασίου»

Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 11ουΤοπικού Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α΄ Γυμνασίου».

Σε αυτή τη δεύτερη και καταληκτική φάση του 11ουΤοπικού Διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α΄ Γυμνασίου» συμμετείχαν 188 μαθητές και μαθήτριες του Ν. Μαγνησίας οι οποίοι είχαν προκριθεί στην Α΄ φάση του  διαγωνισμού «Ο Θαλής για την Α΄ Γυμνασίου». Από αυτούς διακρίνονται 101  μαθητέςκαι μαθήτριες.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές/μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους, για την επιτυχία τους αυτή και τους εύχεται να συνεχίσουν να αγαπούν και να διαγωνίζονται στα Μαθηματικά.

Επίσης η Δ.Ε. του Παραρτήματος ευχαριστεί τους Διευθυντές, Υποδιευθυντές και τους καθηγητές των σχολικών μονάδων, οι οποίοι με τη πολύτιμη συμβολή τους πέτυχαν την άψογη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Τα βραβεία των διακριθέντων μαθητριών/μαθητών θα αποσταλούν στα σχολεία τους, με την παράκληση να απονεμηθούν από τους διευθυντές των σχολικών μονάδων τους.

Τα ονόματα των μαθητριών και των μαθητών που διακρίθηκαν αναγράφονται ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ_11ος ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ_2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *