« Διάκριση μαθητή του Ν. Μαγνησίας στην 39η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Ο Αρχιμήδης 2022»

Η Δ.Ε. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας – Παράρτημα Μαγνησίας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη διάκριση του μαθητή της Β΄ Τάξης του 3ουΛυκείου Βόλου, ΚΑΛΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ,στην 39ηΕθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Ο Αρχιμήδης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 στο Εξεταστικό κέντρο στη Λάρισα.

Ο μαθητής ΚΑΛΛΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ με την εξαιρετική του επίδοση πέτυχε να λάβει το Χάλκινο Μετάλλιοστο διαγωνισμό, διάκριση ιδιαίτερα τιμητική τόσο για τον ίδιο όσο και για το Παράρτημά μας. Ο Ν. Μαγνησίας είναι ένας από τους λίγους περιφερειακούς νομούς της χώρας μας, του οποίου μαθητής κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο στην  39ηΕθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών. Ο μαθητής με την επιτυχία του αυτή συνεχίζει σε συλλογικό επίπεδο την παράδοση των τελευταίων ετών, όπου μαθητές του Παραρτήματος Μαγνησίας κατακτούν μετάλλια στις Εθνικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, ο ίδιος αδιάλειπτα τα τελευταία χρόνια αποσπά μετάλλια στις Εθνικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες.

Η Δ.Ε. συγχαίρει από καρδιάς το μαθητή, την οικογένειά του και τους καθηγητές του που του συμπαρίστανται και τον υποστηρίζουν στην προσπάθειά του αυτή. Λόγω της μη πραγματοποίησης τελετών απονομής από το Παράρτημα Μαγνησίας της ΕΜΕ, ο μαθητής θα παραλάβει το μετάλλιο και τον τιμητικό τίτλο από το σχολείο του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *