« Ορισμός Εξεταστικού κέντρου για την 39η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Ο Αρχιμήδης» στις 26 Φεβρουαρίου 2022»

 

Από τη Δ.Ε. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας – Παράρτημα Μαγνησίας ανακοινώνεται ότι για τους επιτυχόντες μαθητές που θα συμμετάσχουν στην 39ηΕθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Ο Αρχιμήδης» στις 26 Φεβρουαρίου 2022ορίστηκε ως εξεταστικό κέντρο το 15οΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, οδός Χασιώτη, αρ. 6, (περιοχή Νέας Πολιτείας), ΛΑΡΙΣΑ, τηλ. Επικοινωνίας του σχολείου 2410 620724.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με συνθήκες Πανελλήνιων εξετάσεων και όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να φορούν μάσκα. Ώρα προσέλευσης στις 9.30 π.μ., ώρα έναρξης του διαγωνισμού στις 10.00 π.μ.. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται στις 3 ώρες για τους μαθητές του Γυμνασίου και στις 3.30 ώρες για τους μαθητές του Λυκείου, από την ώρα παράδοσης των θεμάτων.

Η είσοδος στο εξεταστικό κέντρο επιτρέπεται μόνο με την απλή επίδειξη έγχαρτης βεβαίωσης/δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν από την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο αν είναι ενήλικος/η, ή τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο/η. Η δαπάνη για τον αυτοδιαγνωστικό ή τον διαγνωστικό έλεγχο βαρύνει τον/την εξεταζόμενο/εξεταζόμενη. Όμοια υποχρέωση υφίσταται για τους φορείς διοργάνωσης των εξετάσεων/εξεταστικά κέντρα όσον αφορά στο κάθε είδους προσωπικό που απασχολείται με φυσική παρουσία κατά τη διενέργεια των εξετάσεων. Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου θα εξετασθούν σε ξεχωριστή αίθουσα ώστε να βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους.

Οι μαθητές επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κανόνα και διαβήτη για τα γεωμετρικά σχήματα. Οι φορητοί υπολογιστές απαγορεύονται και τα κινητά τους τηλέφωνα πρέπει να είναι κλειστά. Για τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο.

Η Δ.Ε. εύχεται στους μαθητές

«Καλή επιτυχία!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *