“Ευχές” για τη νέα χρονιά & Ανακοινώσεις για τους διαγωνισμούς

Α) Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας εύχεται σε όλους τους συναδέλφους, μαθητές, γονείς και φίλους του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. «Καλή Χρονιά & Ευτυχισμένο το 2022». Υγεία και δύναμη σε όλους μας για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε.

Β) Επίσης ανακοινώνεται:

1) Η διεξαγωγή της Β΄ φάσης  του 82ουΠανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» δεν θα πραγματοποιηθείγια τους μαθητές των τάξεων Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου λόγω των ειδικών συνθηκών. Αντ’ αυτού θα πραγματοποιηθεί απευθείας η 3ηφάση του διαγωνισμού « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», δηλαδή η  Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 26 Φεβρουαρίου 2022. Αυτή θα γίνει, όπως και πέρυσι, σε εξεταστικά κέντρα, ένα σε κάθε περιφέρεια, σε μια προσπάθεια της ΕΜΕ να αποφευχθεί η συγκέντρωση όλων των μαθητών στην Αθήνα, ακολουθώντας βέβαια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Τα ονόματα των διακριθέντων μαθητών που θα συμμετάσχουν στην 3ηφάση θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα από τα κεντρικά της Ε.Μ.Ε.

2) Η διεξαγωγή της Β΄ φάσηςκαι καταληκτικής φάσηςτου 11ουΤοπικού Διαγωνισμού για μαθητές της Α΄ Γυμνασίου στα Μαθηματικά  «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως είχε ανακοινωθεί, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022στις σχολικές μονάδες, από 12.00 έως 14.00, όπως και η πρώτη φάση. Τα θέματα για τον Τοπικό διαγωνισμό θα αποσταλούν στις 11.30 π.μ. στα μαιλ των συμμετεχόντων σχολείων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *