ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ε΄& ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ «ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ & ΠΑΙΧΝΙΔΙ» 2022 ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ 10ου ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2022

Α) Η επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματός του Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοινώνει τα αποτελέσματατου16ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ+ΠΑΙΧΝΙΔΙ» 2022, για τις τάξεις Ε΄& ΣΤ΄ Δημοτικού, που πραγματοποιήθηκε στις 01/4/2022. Σε αυτόν συμμετείχαν 1500 μαθητές από 60 Δημοτικά Σχολεία του Ν. Μαγνησίας και από βραβεύονται 439 μαθητές. Η Δ.Ε. συγχαίρει τους μαθητές, τους γονείς τους και τους δασκάλους τους και εύχεται στους μαθητές και τις μαθήτριες να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους!

Τα ονοματεπώνυμα των επιτυχόντων μαθητών είναι:

ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ_2022

ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ_2022

Καθώς οι ειδικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διοργάνωση της Τελετής Απονομής, τα βραβεία θα παραδοθούν στα γραφεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης, με την παράκληση να τα παραλάβουν οι σχολικές μονάδες και να απονεμηθούν από τους Διευθυντές των σχολείων, τους οποίους και ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Β) Η Δ.Ε. του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας, μετά από παύση δυο ετών,  διοργανώνει ξανά Θερινό Μαθηματικό Σχολείο. Έτσι σε συνεργασία: α) με το Δήμο Βόλου και πιο συγκεκριμένα τις κ.κ. Κότογλου Δέσποινα, Αντιδήμαρχο Παιδείας & Πολιτισμού Δ. Βόλου και Μορφογιάννη Αναστασία, Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου, β) τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας κ. Πολύζο Γ. και γ) τον Διευθυντή κ. Γκράσσο Γ. και το Σύλλογο Διδασκόντων του 14ουΔημοτικού Σχολείου Βόλου, θα διεξάγει το 10οΜαθηματικό Θερινό Σχολείο 2022, για λίγους μαθητές και μόνο για τρεις ημέρες, λόγω των ειδικών συνθηκών. Το 10οΜαθηματικό Θερινό Σχολείο 2022 θα πραγματοποιηθεί στο 14οΔημοτικό Σχολείο Βόλου (Μεταμορφώσεως-Γ. Δήμου) τη Δευτέρα 20, Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00 και θα αφορά μόνο τους επιτυχόντες μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού.Οι μαθητές και οι μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά ΕΔΩ.  Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *