ΕΚΛΟΓΕΣ 2022

ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη εκλογών – Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης» 

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) – Παράρτημα Ν. Μαγνησίας με αφορμή την Προκήρυξη Εκλογών καλεί τα μέλη του Παραρτήματος  σε Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα 23 Μαΐου2022και ώρα 18.00. Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά σε σύνδεσμο που θα αποσταλεί στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των μελών μια ώρα πριν την έναρξη, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Απολογισμός δράσης απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής για το διάστημα 2018-2022
  2. Οικονομικός απολογισμός 2018-2022
  3. Έλεγχος του Εποπτικού Συμβουλίου για τη δράση της Διοικούσας Επιτροπής
  4. Συζήτηση της Γενικής Συνέλευσης για τα πεπραγμένα της Διοικούσας Επιτροπής
  5. Έγκριση από την Γενική Συνέλευση των πεπραγμένων απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής
  6. Προτάσεις προς την νέα Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος για την επόμενη διετία
  7. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία θα οργανώσει τις εκλογές για την ανάδειξη νέας Δ.Ε. κα Ε.Σ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας (χρειάζεται το 1/3 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών), η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 30 Μαΐου2022στις 18:00 , επίσης διαδικτυακά σε σύνδεσμο που θα αποσταλεί στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των μελών μια ώρα πριν την έναρξη. Η συνέλευση της30ηςΜαΐου2022θα πραγματοποιηθεί με οποιονδήποτε αριθμό μελών, σύμφωνα με το καταστατικό.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής και του νέου Εποπτικού Συμβουλίου, προγραμματίζονται για τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022,παράλληλα με την έναρξη και διεξαγωγή του 10ου Θερινού Μαθηματικού Σχολείου, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00. Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων και με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής η κάλπη θα παραμείνει ανοιχτή επίσης την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Ιουνίου από 10.00-13.00, τις ημέρες που θα διαρκέσει το  Θερινό Σχολείο (χώρος διεξαγωγής: 14οΔημ. Σχολείο, Μεταμορφώσεως-Γιάννη Δήμου).

Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει είτε αυτοπροσώπως την ημέρα των εκλογών ή δια αλληλογραφίας, με επιστολή, που θα σταλεί στην εφορευτική επιτροπή μέχρι και την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022. Οι λεπτομέρειες σχετικά με την ψηφοφορία δι’ αλληλογραφίας θα κοινοποιηθούν σε όλες και όλους τους συναδέλφους με νέα ανακοίνωση μαζί με το εκλογικό υλικό.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για την Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος ή για το Εποπτικό Συμβούλιο, παρακαλούνται να το δηλώσουν στην απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή μέχρι και τη Δευτέρα 30 Μαΐου2022, προκειμένου να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια και να σταλούν εγκαίρως σε όλα τα μέλη.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας!

 

Η  Διοικούσα  Επιτροπή της Ε.Μ.Ε.

Παράρτημα Ν. Μαγνησίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *