ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών-επιμορφωτικών της δράσεων διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Τα Μαθηματικά της Γ΄ Λυκείου & οι Πανελλαδικές εξετάσεις» την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023. Πιο συγκεκριμένα το θέμα της ημερίδας θα είναι:«Οι επιδόσεις των υποψηφίων σε «πρωτότυπα» ή «παραπλανητικά» ερωτήματα των Πανελλαδικών εξετάσεων στα Μαθηματικά».

Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Συντονιστή Εκπαιδευτικού έργου Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Παναγιώτου Κωνσταντίνο και απευθύνεται σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου καθώς και σε καθηγητές Μαθηματικούς Λυκείων της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης. Ομιλητές θα είναι οι: α) Παναγιώτου Κωνσταντίνος, Μαθηματικός, Συντονιστής Εκπαιδευτικού έργου Περιφέρειας Θεσσαλίας, β) Θωμαΐδης Ιωάννης, Δρ. Μαθηματικών, τ. Σχολικός Σύμβουλος και γ)Μπαρούτης Δημήτριος, Μαθηματικός, MscΜαθηματικών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023από 10.30-13.00  στο Αμφιθέατρο  του T.E.E. Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος)και έχει χορηγό το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μαγνησίας.

Προς διευκόλυνση των συναδέλφων διευκρινίζεται, ότι η μετακίνηση των μαθητών μπορεί  να πραγματοποιηθεί ως διδακτική επίσκεψη με πρακτικό του σχολείου.

Η Δ.Ε. της Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά το ΤΕΕ Μαγνησίας καθώς και το Σύλλογο Φροντιστών για την αρωγή τους στο επιμορφωτικό της έργο.

Τίτλος και περίληψη (Ημερίδα Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας 23-2-23)

Βιογραφικά εισηγητών (Θωμαΐδης & Μπαρούτης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *