ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών-επιμορφωτικών της δράσεων διοργανώνει ημερίδα με θέμα: « Η Γεωμετρία στα νέα προγράμματα σπουδών της Γ΄ Γυμνασίου» την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023. Πιο συγκεκριμένα το θέμα της ημερίδας θα είναι:«Μπορεί ένα πρόγραμμα σπουδών να γίνει βασικό εργαλείο της διδασκαλίας; Η περίπτωση της Γεωμετρίας στα νέα προγράμμαηα σπουδών της Γ ́ Γυμνασίου» (περίληψη της εισήγησης στην ιστοσελίδα της εταιρείας eme-mag.gr).

Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Συντονιστή Εκπαιδευτικού έργου Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Παναγιώτου Κωνσταντίνο και απευθύνεται σε Καθηγητές Γυμνασίουτης Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης. Ομιλητές θα είναι οι: α) Παναγιώτου Κωνσταντίνος, Μαθηματικός, Συντονιστής Εκπαιδευτικού έργου Περιφέρειας Θεσσαλίας, β) Θωμαΐδης Ιωάννης, Δρ. Μαθηματικών, τ. Σχολικός Σύμβουλος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023από 10.30-13.00  στο  Αμφιθέατρο του T.E.E. Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος)και έχει χορηγό το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μαγνησίας. Η Δ.Ε. της Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας ευχαριστεί τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων για τη διευκόλυνση των συναδέλφων καθώς και το Σύλλογο Φροντιστών για την αρωγή του.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *