ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ 2023

         

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την Τελετή Απονομής των Μεταλλίων, Αριστείων, Βραβείων & Διακρίσεων για το σχολικό έτος 2022-2023 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 στις 11.00 π.μ. στο κατάμεστο Αμφιθέατρο της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Την μεγάλη αυτή γιορτή για το Παράρτημα Μαγνησίας τίμησαν οι επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες, οι γονείς και οι οικογένειές τους καθώς και οι Διευθυντές και οι συνάδελφοι των σχολείων του Νομού μας.

Την τελετή κόσμησε με την παρουσία του ο Ομότιμος Καθηγητής και Επίτιμος Πρόεδρος του Τμήματος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ηλίας Χούστης, ο οποίος χάρισε στο πολυπληθές κοινό μια σύντομη και άκρως εμπεριστατωμένη παρουσίαση της χρησιμότητας της Επιστήμης των Μαθηματικών στις σύγχρονες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις και για αυτό τον ευχαριστούμε πολύ!

Η Δ.Ε. του Παραρτήματος ευχαριστεί επίσης τον Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Απόστολο Χατζηδήμο, ο οποίος επίσης τίμησε την τελετή με την παρουσία του καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στους μαθητές δόθηκαν ως δώρα βιβλία μαθηματικών και τεύχη του μαθηματικού περιοδικού «Ευκλείδης», προσφορά του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *