Ευχαριστίες για το διαγωνισμό “ΘΑΛΗΣ’ 2023

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε ο 84ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για μαθητές των Β΄, Γ΄ τάξεων Γυμνασίου και των Α΄, Β΄, Γ΄ τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας & ο 13ος Τοπικός Διαγωνισμός για μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, στα Μαθηματικά, « Ο ΘΑΛΗΣ 2023». Στο Ν. Μαγνησίας λειτούργησαν 4 εξεταστικά κέντρα, στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου, στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού, στο Γυμνάσιο Σκοπέλου και στο Παράρτημα Ε.Κ.Κ.Ν. του 6ου Γυμνασίου Βόλου και συμμετείχαν συνολικά 700 μαθητές όλων των τάξεων, από 50 Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού μας.

Η Δ.Ε. του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Ν. Μαγνησίας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού και συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν, τους γονείς και κηδεμόνες τους που τους στήριξαν στην προσπάθειά τους αυτή, όπως και τους καθηγητές τους που τους παρακίνησαν και τους προετοίμασαν για τη συμμετοχή τους αυτή.

Επίσης η Δ.Ε. ευχαριστεί το Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας κ. Σαβελίδη Σ., τη Κα Φασουράκη Ρ.,Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων καθώς και τη Κα Ματσάγγου Φ. για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες δίνονται στους Προέδρους και Διευθυντές των Εξεταστικών Κέντρων, τους κ.κ. Καραφέρη Ι., του 1ουΓυμνασίου Βόλου, Ζιώγα Χρ., του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, Παλαιολόγο Χρ. του Γυμνασίου Σκοπέλου και Φόβο Ι., του Παραρτήματος του ΕΚΚΝ του 6ου Γυμνασίου Βόλου, που συνεισέφεραν στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού και πρόθυμα τον φιλοξένησαν στις σχολικές μονάδες τους.

Επίσης θερμές ευχαριστίες δίνονται στους συναδέλφους που βοήθησαν στην επιτήρηση του διαγωνισμού και οι οποίοι ήταν: α) για το εξεταστικό κέντρο Βόλου: Γαϊτανάς Κ., Κοντονίνα Α., Μπάρδας Χρ., Σαμαρά Ε., Γιαννακοπούλου Ελ., Λουφόπουλος Γ., Δημητρακοπούλου Στ., Αλεξίου Ν., Αϋφαντή Αθ., Γιαλίδης Γ., Διαμαντή Ελ., Καλλέργης Ν., Καραγεώργου Αθ., Κοτρουλού Β., Λιάπη Κ., Μπουρόπουλος Α., Πάνου Κ., Πέτση Κ., Ράπτης Γ., Τσαντάκη Α., Τσιανάκα Θ., Φροξυλιάς Π., Χατζόγλου Μ., Γαλανόπουλος Στ., Δημητρακοπούλου Γ., Κάβουρας Μ., Καραλή Μ., Κοττά Εβίτα, Ράγκος Ευ., Χριστόπουλος Κ., Νικολουδάκης Π., Δημόπουλος Σπ., Καρανίκας Θ, Κομνός Κ., β) για το εξεταστικό κέντρο Αλμυρού: Καλτσά Απ., Χατζηπλή Α., Κωνσταντέλια Ευ., Τζαφλέρη Χρ., Πριάγγελου Αικ., Κωνσταντινίδη Ε., γ) για το εξεταστικό κέντρο Σκοπέλου: Αμυγδαλάκη Ουρ., Καραπάνος Λ., Ξένου Ι., Πρακατέ Μ. και δ) για το εξεταστικό κέντρο Ε.Κ.Κ.Ν.: Κρικέλης Ευ., Χατζηθεοφυλάκτου Αγ., Σερλέτη Κ. Επίσης, δίνονται ευχαριστίες στο προσωπικό της καθαριότητας και των κυλικείων των σχολείων που συμμετείχαν και συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του.

Υπενθυμίζεται ότι η Β΄ Φάση του 84ου Πανελλήνιου και του 13ου Τοπικού Διαγωνισμού ο «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 στα ίδια εξεταστικά κέντρα. Τα θέματα των διαγωνισμών και οι λύσεις τους είναι αναρτημένα στο site του Παραρτήματος : eme-mag.uth.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *