Διαγωνισμός “Ευκλείδης” 2024

Υπενθυμίζεται ότι το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 θα πραγματοποιηθεί  η Β΄ φάση του 84ου Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού ο «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» για τους μαθητές των τάξεων Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου.

Συγχρόνως θα πραγματοποιηθεί  η Β΄ φάση και του 13ου Τοπικού Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο Ευκλείδης για την Α΄ Γυμνασίου» για τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, η οποία είναι η τελική και καταληκτική φάση.

Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν στα εξεταστικά κέντρα του Ν. Μαγνησίας στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου, στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού και στο Γυμνάσιο Σκοπέλου από τις 9 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι. Οι μαθητές/τριες παρακαλούνται να παρευρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα στις 8.45 και να έχουν μαζί τους γεωμετρικά όργανα, στυλό και μολύβι.

Η Δ.Ε. του Παραρτήματος εύχεται σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία και ευχαριστεί τη Β/θμια Εκπαίδευση Ν. Μαγνησίας για την υποστήριξή της, όπως και τους Διευθυντές, Υποδιευθυντές και τους Συναδέλφους όλων των συμμετεχόντων σχολείων του Νομού μας για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διεξαγωγή του Διαγωνισμού. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους Διευθυντές των Εξεταστικών κέντρων: α) το Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Βόλου κ. Καραφέρη Ι., β) το Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού κ. Ζιώγα Χρ. και γ) το Διευθυντή του Γυμνασίου Σκοπέλου κ. Παλαιολόγο Χρ. για την παραχώρηση των σχολείων τους και την υποστήριξή του στη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *