Ημερίδα για τη Γ΄Λυκείου

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών- επιμορφωτικών της δράσεων διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Τα Μαθηματικά της Γ΄ Λυκείου &  οι Πανελλαδικές εξετάσεις» την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 στο Βόλο και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024  στον Αλμυρό.

Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Μαγνησίας  κ. Παναγιώτου Κωνσταντίνο και απευθύνεται σε μαθητές/τριες της Γ΄ Λυκείου καθώς και σε καθηγητές/τριες Μαθηματικών, των Λυκείων της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης. Ομιλητές θα είναι οι κ.κ.: α) Παναγιώτου Κωνσταντίνος, Μαθηματικός, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Μαγνησίας β) Θωμαΐδης Ιωάννης, Δρ. Μαθηματικών, τ. Σχολικός Σύμβουλος και γ) Μπαρούτης Δημήτριος, Μαθηματικός, Msc Μαθηματικών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 στο Βόλο, στο Αμφιθέατρο του T.E.E. Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος) για τα σχολεία της περιοχής του Δήμου Βόλου και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024  στον Αλμυρό, στο Πολιτιστικό Κέντρο, για τα σχολεία της περιοχής του Δήμου Αλμυρού. Η ώρα προσέλευσης και για τις δυο ημερίδες είναι στις 10.30 π.μ.

Οι ημερίδες γίνονται σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μαγνησίας. Προς διευκόλυνση των συναδέλφων διευκρινίζεται, ότι η μετακίνηση των μαθητών μπορεί να πραγματοποιηθεί ως διδακτική επίσκεψη/δραστηριότητα με πρακτικό του σχολείου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *