Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο 2013

 Με τον καθιερωμένο αγιασμό και με μεγάλη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών, άρχισαν την Τρίτη 25 Ιουνίου (και συνεχίζονται) τα μαθήματα στο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο, που οργάνωσε και λειτουργεί το Παράρτημα Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.).

Το Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο, λειτουργεί με τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννη Αθανασούλη, της Διευθύντριας του 14ου Δημοτικού Σχολείου κ. Μερόπης Καζανίδου και του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου, και έχει την έγκριση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βόλου

Το Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο λειτουργεί φέτος για 3η χρονιά. Το παρακολουθούν μαθητές και μαθήτριες  Ε΄ και Στ΄ τάξεων Δημοτικού, που με οποιονδήποτε τρόπο διακρίθηκαν στον πρόσφατο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά».

Το Καλοκαιρινό Σχολείο θα λειτουργήσει σε δύο περιόδους:

Α περίοδος    Από Τρίτη 25 Ιουνίου έως Σάββατο 29 Ιουνίου 2013, και

Β περίοδος    Από Δευτέρα 1 Ιουλίου έως Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να το παρακολουθήσουν.

Τα μαθήματα γίνονται στο διδακτήριο του 14ου Δημοτικού Σχολείου (Μεταμορφώσεως με Γιάννη Δήμου) το πρωί, από τις 10.00 μέχρι τις 13.15.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν, προσφορά των Μαθηματικών της Μαγνησίας.

Για τη λειτουργία του Καλοκαιρινού Μαθηματικού Σχολείου έδειξαν ενδιαφέρον αρκετοί φορείς και πολίτες της Μαγνησίας, ενισχύοντας έμπρακτα  την προσπάθειά μας. Τους ευχαριστούμε και εκτιμούμε πολύ την στήριξή τους, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη, από κάθε άποψη, συγκυρία για την πατρίδα μας.

Η γενική αποδοχή και ανταπόκριση με την οποία αγκαλιάζουν το Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο, οι γονείς, οι μαθητές, οι συνάδελφοι και όλοι οι πολίτες, είναι η καλύτερη επιβράβευση για μας.

Ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους.
Από την Διοικούσα Επιτροπή
του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *