Χρυσό Μετάλλιο στην 41η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα

 

Διάκριση μαθητή του Ν. Μαγνησίας στην 41η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Ο Αρχιμήδης 2024»

Η Δ.Ε. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας – Παράρτημα Μαγνησίας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη διάκριση του μαθητή ΡΑΣΒΑΝΗ ΑΝΔΡΕΑ, της Αθανασίας και του Ευσταθίου, μαθητή της Γ ́ Λυκείου του Iδ. Σχολείου «Προμηθέας» στην 41η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Ο Αρχιμήδης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024.

Ο μαθητής ΡΑΣΒΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ με την εξαιρετική του επίδοση πέτυχε να λάβει Χρυσό Μετάλλιο στο διαγωνισμό, με 4η  θέση με ισοβαθμία στην Πανελλήνια κατάταξη. Η διάκριση του αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική για το μαθητή, το σχολείο του και το Παράρτημά μας, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, όπου μαθητές του Ν. Μαγνησίας κατακτούν Μετάλλια στις Εθνικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες. Επιπλέον όμως, με τη διάκριση του αυτή αποσπάται για πρώτη φορά στην ιστορία του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας Χρυσό Μετάλλιο και για το λόγο αυτό του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Η Δ.Ε. συγχαίρει από καρδιάς το μαθητή, τους γονείς του και τους καθηγητές του, που τον στήριξαν στην προσπάθειά του αυτή.

Η Τελετή Απονομής των Μεταλλίων, Βραβείων και Αριστείων όλων των μαθητών/τριών που διακρίθηκαν στους Διαγωνισμούς του Παραρτήματός μας για το σχολικό έτος 2023-2024, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας στις 11.00 π.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *