ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ 74ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”

Ανακοινώθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) οι επιτυχόντες στον 74ο Πανελλήνιο Μαθητικό Μαθηματικό Διαγωνισμό “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”, που είχε διεξαχθεί στις 18 Ιανουαρίου 2014.
Από τη Μαγνησία διακρίθηκαν έξι μαθητές, οι οποίοι μαζί με τους διακριθέντες από την υπόλοιπη Ελλάδα θα λάβουν μέρος στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, την 31η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»,  που θα γίνει στην Αθήνα, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, στο κτίριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α (μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη) στις 09.00 – 12.00 π.μ.
Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές και τους εύχεται Καλή Επιτυχία στον επόμενο Διαγωνισμό.
Οι μαθητές που διακρίθηκαν είναι : 

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΤΑΞΗ

ΣΧΟΛΕΙΟ

1

ΗΛΙΑΚΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ

2

ΣΥΡΓΚΑΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΚΠ/ΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Ν.

3

ΚΡΑΝΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

4

ΛΕΜΟΝΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

6ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

5

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

6ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

6

ΛΥΧΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

Γ ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

8ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

       Το Παράρτημα Μαγνησίας της Μαθηματικής Εταιρείας θα τιμήσει τους μαθητές που διακρίθηκαν στους Διαγωνισμούς Πανελλήνιους και Τοπικούς «Ο Θαλής» και «Ο Ευκλείδης», όπως έχει καθιερωθεί, σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει γι αυτό το σκοπό.
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Για όλα τα παραπάνω υπάρχει πλήρης ενημέρωση στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  www.hmsvolos.gr

 Από την Διοικούσα Επιτροπή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *