ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ( και της Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) 2014-2015

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 η τελετή απονομή των βραβείων των επιτυχόντων μαθητών Γυμνασίων – Λυκείων και της Α΄ Γυμνασίου των διαγωνισμών της ΕΜΕ – Παράρτημα Μαγνησίας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν πάνω από 500 άτομα, μαθητές, γονείς, εκπρόσωποι του Δήμου Βόλου, του Δήμου Αλμυρού, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διευθυντές και καθηγητές των σχολείων των μαθητών που βραβεύθηκαν.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προσφώνηση του Προέδρου της ΕΜΕ-Μαγνησίας κ. Πέτρου Νικολουδάκη. Στη συνέχεια ο καθηγητής και ακαδημαϊκός κ. Τάσος Μπούντης, ομιλητής της διάλεξης που διεξήχθη το Σάββατο 28 Μαρτίου, προσφώνησε με τη σειρά του την εκδήλωση και στη συνέχεια βράβευσε τον μαθητή Στάθη Ηλιάκη ( 3ο αργυρό μετάλλιο).

Κατόπιν το λόγο πήρε η Ειδική Γραμματέας της Εταιρείας Κα Στέλλα Δημητρακοπούλου, η οποία παρουσίασε συνοπτικά τις δράσεις τις ΕΜΕ-Μαγνησίας για το 2014-2015 και η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή των υπόλοιπων βραβείων από τους κ.κ. Αναστασία Κοντονίνα και Κων/νο Κομνό, υπεύθυνη Βιβλιοθήκης και Γενικό Γραμματέα της Εταιρείας αντίστοιχα.

Μπορείτε να δείτε τις ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΜΕ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 2014-2015 και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ 2015.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *