Ανακοίνωση για την Τελετή βράβευσης μαθητών-μαθητριών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού που διακρίθηκαν στον 10ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» -2016

Το Παράρτημα Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.), διοργανώνει Εκδήλωση-Τελετή Βράβευσης των μαθητών του Δημοτικού, που έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν στον 10ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά».

    Ο Διαγωνισμός  «Παιχνίδι και Μαθηματικά» που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαρτίου 2016.  

       Για την διεκπεραίωση του Διαγωνισμού συνεργάστηκαν το Παράρτημα Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. , η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, οι Διευθυντές και Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων και οι Δάσκαλοι και Δασκάλες των τάξεων Ε΄ και Στ΄ των Σχολείων.

Η συνεργασία όλων ήταν άψογη, υποδειγματική.

     Στο Νομό μας, με ελεύθερη συμμετοχή, έλαβαν μέρος 2335 μαθήτριες και μαθητές από 79 σχολεία, 1183 αγόρια και 1152 κορίτσια, 1308 μαθητές Ε΄ τάξης και 1027 μαθητές ΣΤ΄ τάξης.

    Η επίδοση των Βραβείων θα γίνει σε ειδική πανηγυρική εκδήλωση, την καθιερωμένη Τελετή Βράβευσης,  την Κυριακή  5 Ιουνίου 2016 και ώρα 11.30 π.μ.,  στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή) στο Βόλο.

     Χαιρετίζουμε και συγχαίρουμε τους βραβευόμενους μαθητές και μαθήτριες, αλλά και όλους τους μαθητές και μαθήτριες που έλαβαν μέρος στο Διαγωνισμό αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τα Μαθηματικά.

      Ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν για την διεξαγωγή του Διαγωνισμού, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Γεώργιο Πολύζο και τους συνεργάτες του, τους κ.κ. Σχολικούς Συμβούλους Π.Ε., τους κ.κ Διευθυντές και τις κ.κ. Διευθύντριες των Σχολείων, των οποίων η συμβολή είναι αναντικατάστατη. Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους Εκπαιδευτικούς, Δασκάλους και Δασκάλες των παιδιών, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην διεξαγωγή του Διαγωνισμού.

  Τα ονόματα των μαθητών που διακρίθηκαν μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *