ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ -77ος ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “Ο ΘΑΛΗΣ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Θέματα : Προκήρυξη εκλογών – Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης –  Άλλα Θέματα

Α) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

              Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) καλεί τα μέλη του Παραρτήματος  σε Γενική Συνέλευση, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10.00 π.μ. στα Γραφεία του Παραρτήματος, στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου (Κύπρου 48), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

    1)  Απολογισμός δράσης απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής για τη διετία 2014-2016.

    2)  Οικονομικός απολογισμός 2014-2016.

    3) Έλεγχος του Εποπτικού Συμβουλίου για τη δράση της Διοικούσας Επιτροπής

    4) Συζήτηση της γενικής Συνέλευσης για τα πεπραγμένα της Διοικούσας Επιτροπής

    5) Έγκριση από την Γενική Συνέλευση των πεπραγμένων απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής.

    6) Προτάσεις προς την νέα Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος για την επόμενη διετία.

    7) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία θα οργανώσει τις εκλογές για την ανάδειξη νέας Δ.Ε. κα Ε.Σ.

     Σε περίπτωση μη απαρτίας (χρειάζεται το 1/3 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών), η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 22 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Σάββατο, την ίδια ώρα 10:00 π.μ. και στον ίδιο τόπο, στα Γραφεία του Παρατήματος, στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου, Κύπρου 48. Η συνέλευση της 22ης Οκτωβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί με οποιονδήποτε αριθμό μελών, σύμφωνα με το καταστατικό.

      Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής και νέου Εποπτικού Συμβουλίου, προγραμματίζονται για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στο  Γραφείο Καθηγητών του 3ο Λυκείου Βόλου (Κύπρου 9 με Λόρδου Βύρωνος), τις ώρες: από τις 10:00 μέχρι τις 13:30. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και ο Διαγωνισμός «Ο Θαλής» στο 3ο Λύκειο – 3ο Γυμνάσιο Βόλου.

(Σημείωση : Η επιλογή του 3ου Λυκείου – 3ου Γυμνασίου Βόλου έγινε επειδή την ίδια μέρα και ώρα στο 1ο Λύκειο – 1ο Γυμνάσιο Βόλου θα γίνουν εξετάσεις για Κ.Π.Γ πιστοποιητικά γλωσσομάθειας.)

       Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει είτε αυτοπροσώπως την ορισμένη ημέρα (Σάββατο 12-11-2016 από τις 10:00 μέχρι τις 13:30. στο 3ο Λύκειο Βόλου, Κύπρου 9) ή δια αλληλογραφίας, με επιστολή, που θα σταλεί στην εφορευτική επιτροπή μέχρι και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με την ψηφοφορία δι’ αλληλογραφίας θα κοινοποιηθούν σε όλες και όλους τους συναδέλφους με νέα ανακοίνωση μαζί με το εκλογικό υλικό.

Β) ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΙ ΤΟ Ε.Σ.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για την Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος, ή για το Εποπτικό Συμβούλιο, παρακαλούνται να το δηλώσουν στην απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου 2016, προκειμένου να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια και να σταλούν εγκαίρως σε όλα τα μέλη.

Γ) 77ος ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ « Ο ΘΑΛΗΣ»

       

Ο 77ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά, για τους μαθητές Β΄ και Γ’ Γυμνασίου και Α΄ , Β’  και Γ΄ Λυκείου με την επωνυμία «Ο Θαλής», και ο 6ος Τοπικός Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά, για τους μαθητές Α΄ Γυμνασίου, θα γίνει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στις 09.00 π.μ. στο διδακτήριο του 3ου  Λυκείου – 3ου Γυμνασίου Βόλου (Κύπρου 9 με Λόρδου Βύρωνος).

        Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να προτρέψουν τους μαθητές τους να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και, όπως κάθε χρόνο, να πλαισιώσουν τις διάφορες επιτροπές του Διαγωνισμού (Επιτηρητές, Βαθμολογητές).

Δ) ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ  ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ

          Αγαπητοί συνάδελφοι, οι βασικοί πόροι της Ε.Μ.Ε. αλλά και του Παραρτήματος, είναι οι συνδρομές των μελών και οι εισπράξεις από την πώληση των περιοδικών που εκδίδει, τον Ευκλείδη Α΄ για το Γυμνάσιο, τον Ευκλείδη Β΄ για το Λύκειο, τον Ευκλείδη Γ΄ για τους μαθηματικούς, τον μικρό Ευκλείδη για το Δημοτικό κλπ.

         Η συνδρομή είναι 20 ευρώ το χρόνο, από τα οποία το 25%, δηλ. 5 ευρώ, μένουν στο παράρτημα. Κάθε συνάδελφος πληρώνοντας την συνδρομή λαμβάνει τα 4 τεύχη του Ευκλείδη Α΄ και τα 4 τεύχη του Ευκλείδη Β΄. (Ας σημειωθεί ότι για τους μαθητές, το κόστος των περιοδικών είναι: Ευκλείδης Α΄ 10 ευρώ τα 4 τεύχη και Ευκλείδης Β΄ 12 ευρώ τα 4 τεύχη).

        Παρακαλούνται οι κ.κ. συνάδελφοι να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μέσω του Παραρτήματος και να προωθήσουν στους μαθητές τα περιοδικά Ευκλείδης Α΄ για το Γυμνάσιο και Ευκλείδης Β΄ για το Λύκειο. Το ποσό που χρωστάει κάθε συνάδελφος μπορεί να το πληροφορηθεί από την Δ.Ε. στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

        

        Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,

        Περιμένουμε την βοήθεια όλων για να συνεχίσουμε την προσπάθεια της συλλογικής δράσης.  Οι καιροί είναι δύσκολοι. Ο κλάδος των Μαθηματικών έχει πολλά να προσφέρει. Σας περιμένουμε όλους στη Συνέλευση, στις Εκλογές, στους Διαγωνισμούς, στις Εκδηλώσεις. 

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 Για τη Διοικούσα  Επιτροπή

 

Ο Πρόεδρος

Πέτρος Νικολουδάκης

Ο Γενικός Γραμματέας

Κώστας Κομνός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *