Ε.Μ.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

plm11Η Ε.Μ.Ε. παράρτημα Μαγνησίας

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) ιδρύθηκε το 1918 στην Αθήνα και σήμερα έχει παραρτήματα στους περισσότερους νομούς της χώρας.

Το Παράρτημα Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε.  με έδρα τον Βόλο ιδρύθηκε το 1986 και έχει ως μέλη του, τα μέλη της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που ζουν ή εργάζονται στο Νομό Μαγνησίας.  Έχει 25 και πλέον χρόνια συνεχούς ενεργούς παρουσίας στην επιστημονική και κοινωνική ζωή της Μαγνησίας, συμβάλλοντας σημαντικά στην προώθηση.

 

Έχει περίπου 320 μέλη πτυχιούχους μαθηματικών ως τακτικά μέλη και πτυχιούχους θετικών επιστημών και τεχνολογίας ως αντεπιστέλοντα μέλη, οι οποίοι εργάζονται ως καθηγητές σε Σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε Ανώτατα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σε Ιδιωτικά Φροντιστήρια, ως Ιδιωτικοί Εκπαιδευτικοί, σε μεγάλους Δημόσιους Οργανισμούς και Υπηρεσίες του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ, αλλά και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Σε όλη τη διάρκεια του χρόνου πραγματοποιούνται επιστημονικές, επιμορφωτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις όπως Μαθηματικοί Διαγωνισμοί, Διαλέξεις, Σεμινάρια, Κοπή Βασιλόπιτας, Βράβευση Μαθητών, Αποκριάτικος Χορός, Εκδρομές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *