ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

Την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος η τελετή βράβευσης των μαθητών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικού που διακρίθηκαν στον 4ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά», που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στα πλαίσια του περιοδικού «Μικρός Ευκλείδης».

Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν εντυπωσιακή, πέρα και πάνω από κάθε πρόβλεψη και προσδοκία. Το Πνευματικό Κέντρο ήταν κατάμεστο από τους χαρούμενους βραβευόμενους μαθητές, τους γονείς, συγγενείς και φίλους των, τους διευθυντές των σχολείων, τους δασκάλους των μαθητών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, η Αντινομάρχηςκ. Εύη Τζαβέλα-Αδαμάκη, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας ως εκπρόσωπος του Νομάρχη κ. Γιώργος Παγωνόπουλος, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Κερασία Μπαρτζώκα, οι προϊστάμενοι του 1ου και του 2ου Γραφείου Π.Ε., ο Διευθυντής Δ.Ε., και άλλοι.

(Σημείωση: Η τελετή βράβευσης βιντεοσκοπήθηκε και φωτογραφήθηκε. Όσοι θέλουν να προμηθευτούν το βίντεο ή φωτογραφίες, να απευθυνθούν στο φωτογραφείο: Στούντιο ΦΩΤΟΡΑΜΑ, Κ. Καρτάλη 164, τηλέφωνο 24210 – 25331)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *