Μαθηματική γιορτή η τελετή βράβευσης

Μαθηματική γιορτή η τελετή βράβευσης των μαθητών-ταλέντων του 5ου Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Παιχνίδι και Μαθηματικά»

Σε μεγάλη γιορτή για τα μαθηματικά, σε Μαθηματικό πανηγύρι εξελίχθηκε η εκδήλωση που οργάνωσε το Παράρτημα Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.), για να βραβεύσει και να τιμήσει τους μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού, που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον 5ο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, και διεξήχθη στις 11 Μαρτίου 2011. Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 στις 11.00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη – Α. Γαζή).

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν 1821 μαθήτριες και μαθητές των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ , από 60 Δημοτικά Σχολεία. Στην Τελετή βράβευσης τιμήθηκαν  και βραβεύθηκαν 268 παιδιά:

α)  Εξήντα ( 60) με Αριστείο. Ήταν  οι μαθητές και μαθήτριες, που συγκέντρωσαν βαθμολογία 100 στα 100, δηλαδή πλήρες Άριστα.

β) Εκατόν πενήντα (150) με Βραβείο. Ήταν οι μαθητές και μαθήτριες, που συγκέντρωσαν βαθμολογία από 95 μέχρι και 99 στα 100.

γ)  Πενήντα οκτώ (58) με Έπαινο. Οι μαθητές και μαθήτριες, που ήλθαν πρώτοι στο τμήμα τους, ανεξαρτήτως βαθμού, από όλα τα  σχολεία που έλαβαν μέρος.

Χαρούμενοι και ικανοποιημένοι οι διακριθέντες και βραβευόμενοι μαθητές και μαθήτριες, Χαμόγελα ευτυχίας, από Γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, φίλους και γνωστούς για τις διακρίσεις των παιδιών τους. Συγκίνηση  και ικανοποίηση από τους δασκάλους.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους βραβευόμενους μαθητές και μαθήτριες, αλλά και σε όλους όσους έλαβαν μέρος και σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις, προτείνοντας πρωτότυπες απαντήσεις και λύσεις. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στους Διδασκάλους και Δασκάλες των παιδιών, που έχουν να επιδείξουν τέτοιους μαθητές.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες, τους γονείς τους, τους δασκάλους και τις δασκάλες τους και εύχεται σε όλους καλή συνέχεια στο έργο τους και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Thumbnail image       Thumbnail image

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *