Τοπικός Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά για μαθητές και μαθήτριες Α΄ Γυμνασίου

Το Παράρτημα Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας μετά τη μεγάλη συμμετοχή των μαθητών του Δημοτικού στον 5ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» και τις πολύ καλές επιδόσεις και διακρίσεις που πέτυχαν, διοργανώνει από φέτος Τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά για μαθητές και μαθήτριες της Α΄ τάξης Γυμνασίου.

Ο Διαγωνισμός αυτός θα γίνει μαζί με τον 72ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ο Θαλής», το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011, στις 9.00 π.μ. στο 1ο Λύκειο Βόλου και μπορούν να λάβουν μέρος οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Τάξης των Γυμνασίων της Μαγνησίας και οι μαθητές και μαθήτριες που αποφοίτησαν από Δημοτικά Σχολεία της Μαγνησίας.

Ο Διαγωνισμός «Ο ΘΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄» είναι μια γέφυρα για τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου  που συνδέει το Δημοτικό με το Γυμνάσιο, που συμβάλει στην ομαλή ένταξη των Μαθηματικών στα άμεσα ενδιαφέροντα των μικρών μαθητών, που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους στα μαθηματικά και να αποδείξουν στον εαυτό τους ότι οι επιτυχίες τους στον Διαγωνισμό του Δημοτικού μπορεί να έχει και συνέχεια.

Για πληροφορίες σχετικά με τον Διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κ. Σπύρο Δημόπουλο, στα τηλέφωνα : 2421036394  ή 6944348872.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *