Ημερίδα Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας 23/11/17

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας- στα πλαίσια των επιμορφωτικών της δράσεων  διοργάνωσε επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο: Tα Μαθηματικά σε Συνέχεια» – Προβληματισμοί & Προτάσεις» την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017.  Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με: α) Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, β) τη Διεύθυνση Δ.Ε. Μαγνησίας, γ) τη Σχολική Σύμβουλο Μαθηματικών Μαγνησίας, γ) τη Διεύθυνση Π.Ε. Μαγνησίας και δ) το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Την ημερίδα παρακολούθησαν διδάσκοντες δάσκαλοι της ΣΤ΄ Δημοτικού και διδάσκοντες καθηγητές των Μαθηματικών των Γυμνασίων του Ν. Μαγνησίας. Η ημερίδα έγινε στο νέο κτίριο του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (28ης Οκτωβρίου-Π. Μελά) το οποίο και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

Την Ημερίδα προσφώνησαν ο Διευθυντής της Β/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτης Σαβελίδης, ο Διευθυντής της Α/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Γιώργος Πολύζος,  η Σχ. Σύμβουλος Κα Μαλαμίτσα Κατερίνα και την παρακολούθησαν περίπου 120 συνάδελφοι και από τις δυο βαθμίδες.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές για την πολύ επιτυχημένη διεξαγωγή της Ημερίδας και ιδιαιτέρως του ομιλητές Τρ. Τριανταφυλλίδη, Σδρόλια Κων/νο και Γκόνου Μαρία καθώς και τις διδακτορικές/μεταπτυχιακές φοιτήτριες του Π.Τ.Δ.Ε. Μπαμπάτσικου Γεωργία, Πέτση Νίκη, Νίκου Ρωξάνθη για την πολύτιμη συμβολή τους στα εργαστήρια.

Το Πρόγραμμα της Ημερίδας ΕΔΩ

Φωτογραφίες από την Ημερίδα ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *