ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.), σε σχέση με τον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ο Θαλής», που πραγματοποιήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2011 ανακοινώθηκαν τα εξής:

Στον Τοπικό Διαγωνισμό «Ο Θαλής Για την Α’ Γυμνασίου», που διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος και αποτελεί, κατά κάποιον τρόπο, συνέχεια του Διαγωνισμού «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για μαθητές Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, συμμετείχαν 105 μαθητές και μαθήτριες. Τα γραπτά βαθμολογήθηκαν στην εικοσάβαθμη κλίμακα, από Μαθηματικούς μέλη του Παρατήματος.

Για την επόμενη φάση ου Διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης Για την Α’ Γυμνασίου»  προκρίνονται , όσοι πήραν από δέκα (10) και πάνω.

Ο Διαγωνισμός «Ο Ευκλείδης» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012, στις 9.00 π.μ. στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Βόλου.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες, τους εύχεται ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού.

Τα γραπτά των μαθητών των άλλων τάξεων, που συμμετείχαν στον 72ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ο Θαλής», βαθμολογήθηκαν σε πρώτη βαθμολόγηση στο Βόλο, από Μαθηματικούς μέλη του Τοπικού Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. (τα ονόματα των μαθητών ήταν καλυμμένα), εστάλησαν στην Αθήνα, όπου θα γίνει δεύτερη βαθμολόγηση και στην συνέχεια, αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για το ποιοι θα συμμετάσχουν στον επόμενο Διαγωνισμό «Ο Ευκλείδης».

Επιστροφή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *