ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. προγραμματίζει και οργανώνει από φέτος δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας για τους μαθητές και μαθήτριες του Νομού μας, που θα λάβουν μέρος στον δεύτερο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ο Ευκλείδης». Σε πρώτη φάση, πειραματικά, τα μαθήματα θα γίνουν για τους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου ως εξής.

α) Από την Α’ Γυμνασίου μπορούν να συμμετάσχουν οι (παραπάνω) μαθητές και μαθήτριες, που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού. Τα μαθήματα θα γίνονται στο 3ο Λύκειο Βόλου (Κύπρου 9 με Λόρδου Βύρωνος), εκτός ωρών λειτουργίας του Σχολείου.

Συγκεκριμένα, τα μαθήματα προγραμματίζεται να γίνουν τις ημέρες: το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, την Τρίτη 27,την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012, πρωινή ώρα και θα είναι δίωρα: 10.00 με 11.30 και 11.40 με 13.10.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, στις 10.00 το πρωί κι εκεί οι μαθητές θα χωριστούν σε τμήματα και σε συνεργασία με τους Μαθηματικούς που θα διδάξουν, θα οριστικοποιήσουν το πρόγραμμα των μαθημάτων.

Στόχος είναι να μπορέσει κάθε μαθητής να παρακολουθήσει, τουλάχιστον, 3 με 4 δίωρα. (Για πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τα μαθήματα μπορείτε να επικονωνήσετε με τον κ. Σπύρο Δημόπουλο, στο τηλέφωνο : 6944348872.)

β) Για τις υπόλοιπες τάξεις τα μαθήματα θα αρχίσουν μόλις ανακοινωθούν από το Δ.Σ. της Ε.Μ.Ε., στην Αθήνα, τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού. Οι μαθητές που θα προκριθούν θα ειδοποιηθούν μέσω του τύπου, μέσω τις ιστοσελίδας του Παραρτήματος αλλά και τηλεφωνικά για τις ημέρες και ώρες που θα γίνουν τα μαθήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *