ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ 72ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “ΘΑΛΗΣ”

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) τα ονόματα των μαθητών που προκρίθηκαν στον 72ο Πανελλήνιο Μαθητικό Μαθηματικό Διαγωνισμό “Ο ΘΑΛΗΣ”.

Οι μαθητές που διακρίθηκαν, θα λάβουν μέρος στον δεύτερο Διαγωνισμό “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 9.00 μέχρι 12.00, στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου  (Κύπρου 43). Παράλληλα, την ίδια μέρα θα γίνει και ο Τοπικός Μαθηματικός Διαγωνισμός για τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, που διακρίθηκαν στην προηγούμενη φάση και τα ονόματά τους έχουν ανακοινωθεί.

Στη συνέχεια όσοι διακριθούν στον «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» που θα γίνει στις 3 Μαρτίου 2012, στην Αθήνα, προκειμένου να επιλεγεί η εθνική ομάδα, που θα λάβει μέρος στην 29η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Τουρκία, Μάιος 2012), στην 16η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (Ιούνιος 2012) και στην 53η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Αργεντινή, Ιούλιος 2012).

Στην Μαγνησία οι Μαθητικοί Μαθηματικοί Διαγωνισμοί διεξάγονται με την ευθύνη του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες, τους εύχεται Καλή Επιτυχία στον επόμενο Διαγωνισμό.

Τα ονόματα των μαθητών που διακρίθηκαν βρίσκονται και στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος : eme-mag.gr/

Ακολουθούν τα ονόματα των διακριθέντων μαθητών :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *