Τελετή Απονομής Ε.Μ.Ε. Ν. Μαγνησίας των Γυμνασίων-Λυκείων Ν. Μαγνησίας 2017-2018

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 διοργάνωσε την Τελετή Απονομής Μεταλλίων, Βραβείων & Τιμητικών Διακρίσεων των επιτυχόντων μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Μαγνησίας στους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε.

Η Τελετή πραγματοποιήθηκε στις 11.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο «Ι. Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Κτίριο Παπαστράτου, Ιάσωνος-Φιλελλήνων). Βραβεύθηκαν αρχικά οι δυο μαθητές που κατέκτησαν αργυρά μετάλλια στην 35η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα, ο Νικόλαος Παπαγιάννης, μαθητής της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Βόλου, με 13η  σειρά κατάταξης Πανελληνίως και  η Κωνσταντίνα Ρασβάνη, μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου, του 5ου Γυμνασίου Βόλου με 6η σειρά κατάταξης Πανελληνίως και στη συνέχεια οι δυο μαθητές που προκρίθηκαν στην 35η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα ο Γκρίνιας Γεώργιος, μαθητής της  Γ΄ Λυκείου, του 6ου  ΓΕΛ Βόλου και ο Γιαννίσης-Μανές Αργύρης, μαθητής της  Α΄ Λυκείου του Μουσικού Λυκείου Βόλου. Επίσης βραβεύθηκαν όλοι οι μαθητές  των τάξεων Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου όπως και οι μαθητές του Τοπικού Διαγωνισμού της Α΄ Γυμνασίου, που πέτυχαν τόσο στην πρώτη φάση του διαγωνισμού «Ο ΘΑΛΗΣ» όσο και στη δεύτερη φάση «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ». Συγχρόνως έγινε και βράβευση του σχολείου του Ε.Κ.Κ.Ν. Βόλου –Παράρτημα Φυλακών 6ου Γυμνασίου Βόλου για τη συμμετοχή των μαθητών του για πρώτη φορά στους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας. Το βραβείο, όπως και τις βεβαιώσεις συμμετοχής των μαθητών, παρέλαβαν η Διευθύντρια του σχολείου Κα Χατζηπλή Αναστασία και  ο συνάδελφος Μαθηματικός κ. Φόβος Ιωάννης.

Την εκδήλωση προσφώνησε ο επίσημος προσκεκλημένος του παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας  κ. Νικόλαος Σ. Μαυρογιάννης, Μαθηματικός (MSc, PhD), Σύμβουλος Α΄ στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Παρευρέθηκαν επίσης ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Αιδεσιμολογιώτατος π. Απόστολος Θάνος, από το Δήμο Βόλου ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Γαλάτης Απ. και η Δημοτική Σύμβουλος Κα Γεωργία Τοκαλή-Μποντού, η Σχολική Σύμβουλος των Μαθηματικών Ν. Μαγνησίας Κα Μαρία Γκόνου, ο Πρόεδρος της Ένωσης  Συλλόγων  Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου κ. Κουτσερής Ηλίας καθώς και Διευθυντές, Υποδιευθυντές και συνάδελφοι από τα σχολεία των βραβευομένων μαθητών. Η Δ.Ε. του Παραρτήματος συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και τους γονείς, τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους που τους στηρίζουν στην προσπάθειά τους αυτή.

Η Δ.Ε. ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τη συνδιοργάνωση και την παραχώρηση του αμφιθεάτρου. Επίσης ευχαριστεί θερμά τον κ. Κων/νο Οικονομίδη, Μηχανικό Οπτικοακουστικών Συστημάτων και Τηλεδιασκέψεων της Δ/νσης Μηχανοργάνωσης του Π.Θ. για την άρτια παρουσίαση και βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης, η οποία φιλοξενείται στον Ιστότοπο Εκδηλώσεων του Π.Θ.: vod.uth.gr

Τα ονοματεπώνυμα των βραβευθέντων μαθητών ΕΔΩ

Η παρουσίαση με τις δράσεις του Παραρτήματος και την απονομή ΕΔΩ

Φωτογραφίες από την απονομή ΕΔΩ και από την ομιλία του κ. Μαυρογιάννη το Σάββατο 17/3/18 ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *