Αποτελέσματα 12ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για Ε΄& ΣΤ΄Δημοτικού «ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ + ΠΑΙΧΝΙΔΙ» 2018

Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος του Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.), ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 12ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Μαθηματικά + Παιχνίδι» για μαθητές της Ε΄& ΣΤ΄ Δημοτικού, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαρτίου 2018 σε όλα τα σχολεία Πανελλαδικά. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 2.300 μαθητές και μαθήτριες από όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Ν. Μαγνησίας.

Ανακοινώνεται ότι στην Τελετή Απονομής, την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι. Μ. Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη & Ανθ. Γαζή), θα απονεμηθούν μετάλλια, αριστεία και βραβεία στους επιτυχόντες μαθητές, τα ονόματα των οποίων επισυνάπτονται στον παρακάτω πίνακα. Η Τελετή Απονομής θα διεξαχθεί σε δυο βάρδιες: α) 10.30-11.30 για τους μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού και β) 12.00 -13.00 για τους μαθητές της Ε΄ Δημοτικού.

Ανακοινώνεται επίσης ότι θα απονεμηθούν έπαινοι (στους επιτυχόντες μαθητές που έπονται στη βαθμολογία) και τιμητικές διακρίσεις (στους μαθητές που πρώτευσαν στο τμήμα τους) σε κάθε σχολική μονάδα ξεχωριστά κατά την γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς κάθε σχολείου. Ο Διευθυντής κάθε σχολείου, θα παραλάβει το φάκελο με αυτούς τους επαίνους και τις τιμητικές διακρίσεις στο Πνευματικό Κέντρο, για να τα απονείμει στη συνέχεια στους μαθητές του στο σχολείο του. Τα ονόματα των μαθητών αυτών θα αναρτηθούν στις 4/6/18 στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος eme-mag.gr

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες μαθητές/μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους δασκάλους τους για την συμμετοχή τους και ιδιαιτέρως στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες εύχεται καλή συνέχεια στις μαθηματικές τους επιδόσεις.

Σημειώνεται ότι η βαθμολόγηση των γραπτών έγινε σύμφωνα με το σύστημα των Πανελλαδικών εξετάσεων από δυο βαθμολογητές ως εξής: α) από τον δάσκαλο του σχολείου και έναν καθηγητή Μαθηματικών του Παραρτήματος ή β) από δυο καθηγητές Μαθηματικών του Παραρτήματος, για όσα γραπτά δεν βαθμολογήθηκαν από δασκάλους. Στη συνέχεια υπολογίσθηκε ο μέσος όρος των δυο βαθμολογιών ο οποίος ήταν και η τελική βαθμολογία του κάθε μαθητή.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι το 8ο Θερινό Μαθηματικό Σχολείο για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο και φέτος, στις 25-29 Ιουνίου 2018 και σχετικές πληροφορίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του παραρτήματος μετά την τελετή απονομής.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *