Προκήρυξη Εκλογών – Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) – Παράρτημα Ν. Μαγνησίας με αφορμή την Προκήρυξη Εκλογών καλεί τα μέλη του Παραρτήματος  σε Γενική Συνέλευση, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ. στα Γραφεία του Παραρτήματος, στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου (Κύπρου 48), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Απολογισμός δράσης απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής για τη διετία 2016-2018
  2. Οικονομικός απολογισμός 2016-2018
  3. Έλεγχος του Εποπτικού Συμβουλίου για τη δράση της Διοικούσας Επιτροπής
  4. Συζήτηση της Γενικής Συνέλευσης για τα πεπραγμένα της Διοικούσας Επιτροπής
  5. Έγκριση από την Γενική Συνέλευση των πεπραγμένων απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής
  6. Προτάσεις προς την νέα Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος για την επόμενη διετία
  7. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία θα οργανώσει τις εκλογές για την ανάδειξη νέας Δ.Ε. κα Ε.Σ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας (χρειάζεται το 1/3 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών), η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, στις 10:00 π.μ. και στον ίδιο τόπο, στα Γραφεία του Παρατήματος, στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου (Κύπρου 48). Η συνέλευση της 20ης Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί με οποιονδήποτε αριθμό μελών, σύμφωνα με το καταστατικό.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής και νέου Εποπτικού Συμβουλίου, προγραμματίζονται για το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, στο  Γραφείο Καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Βόλου (Κύπρου 48), τις ώρες: από τις 10:00 μέχρι τις 13:30.

Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει είτε αυτοπροσώπως την ημέρα των εκλογών ή δια αλληλογραφίας, με επιστολή, που θα σταλεί στην εφορευτική επιτροπή μέχρι και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018. Οι λεπτομέρειες σχετικά με την ψηφοφορία δι’ αλληλογραφίας θα κοινοποιηθούν σε όλες και όλους τους συναδέλφους με νέα ανακοίνωση μαζί με το εκλογικό υλικό.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για την Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος ή για το Εποπτικό Συμβούλιο, παρακαλούνται να το δηλώσουν στην απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου 2018, προκειμένου να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια και να σταλούν εγκαίρως σε όλα τα μέλη.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι την ίδια ημέρα, Σάββατο 10/11/2018  θα πραγματοποιηθεί και η 1η φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο Θαλής» στις αίθουσες των διδακτηρίων του 1ου Γυμνασίου & του 1ου Λυκείου Βόλου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *