Ανακοίνωση για το Διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ 2018»

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με αφορμή τη διεξαγωγή της Α΄ Φάσης του 79ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για μαθητές Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄Λυκείου και του 8ου Τοπικού Διαγωνισμού για μαθητές  Α΄ Γυμνασίου, στα Μαθηματικά,  «Ο ΘΑΛΗΣ 2018» θα ήθελε να ενημερώσει τους αγαπητούς μαθητές /μαθήτριες, καθηγητές και διευθυντές των Γυμνασίων-Λυκείων του Ν. Μαγνησίας για τα παρακάτω:

Σύμφωνα με το έγγραφο Φ15/170811/Δ2/ 12-10-2018 του ΥΠ.Π.Ε.Θ, ο διαγωνισμός εγκρίθηκε και θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 9.00 π.μ. Ο 79ος διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων, καθώς και όλων των τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας και τοπικά  για το Ν. Μαγνησίας ο 8ος διαγωνισμός απευθύνεται  στους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου.  Εκτός από τις καταστάσεις των συμμετεχόντων μαθητών ανά τάξη που θα αποσταλούν από κάθε σχολική μονάδα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, παρακαλούμε όλους τους μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό  να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά  ΕΔΩ μέχρι και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 με σκοπό την αρτιότερη διεξαγωγή του.

Θα παρακαλούσαμε ιδιαιτέρως τους διευθυντές των σχολικών μονάδων όπως επίσης και τους συναδέλφους καθηγητές να ενημερώσουν τους μαθητές για την ηλεκτρονική εγγραφή τους.

Επίσης θα παρακαλούσαμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να βοηθήσουν στην επιτήρηση, να δηλώσουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους ΕΔΩ, βοηθώντας στην ομαλότερη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Θα ακολουθήσει εντός των προσεχών εβδομάδων και επόμενη ανακοίνωση με αναλυτικές πληροφορίες για τα εξεταστικά κέντρα του διαγωνισμού.

Επίσης την ίδια μέρα θα διεξαχθούν και οι Εκλογές για την ανάδειξη νέας Δ.Ε. του Παραρτήματος Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Η ανακοίνωση του Παραρτήματος για τις εκλογές ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *