Ευχαριστίες για το Διαγωνισμό “Ευκλείδης” 2024

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η Β΄ φάση του  84ου  Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για μαθητές/τριες των Β΄, Γ΄ τάξεων Γυμνασίου και των Α΄, Β΄, Γ΄ τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων & η Β΄ φάση του 13ου Τοπικού Διαγωνισμού για μαθητές/τριες της Α΄ Γυμνασίου, στα Μαθηματικά, « Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2024». Στο Ν. Μαγνησίας λειτούργησαν 3 εξεταστικά κέντρα, στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου, στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού και στο Γυμνάσιο Σκοπέλου και συμμετείχαν συνολικά 115 μαθητές/τριες της Α΄ Γυμνασίου και 45 μαθητές/τριες από τις άλλες τάξεις, οι οποίοι είχαν διακριθεί στην Α΄φάση του διαγωνισμού.

Η Δ.Ε. του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Ν. Μαγνησίας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού και συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν, τους γονείς και κηδεμόνες τους που τους στήριξαν στην προσπάθειά τους, όπως και τους καθηγητές τους που τους παρακίνησαν και τους προετοίμασαν για τη συμμετοχή τους αυτή.

Επίσης η Δ.Ε. ευχαριστεί το Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας κ. Σαβελίδη Σ., την Κα Φασουράκη Ρ.,Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων καθώς και την Κα Ματσάγγου Φ., για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες δίνονται στους Προέδρους και Διευθυντές των Εξεταστικών Κέντρων, τους κ.κ. Καραφέρη Ι., του 1ουΓυμνασίου Βόλου, Ζιώγα Χρ., του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού και Παλαιολόγο Χρ., του Γυμνασίου Σκοπέλου, που συνεισέφεραν στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού και πρόθυμα τον φιλοξένησαν στις σχολικές μονάδες τους, όπως και στην Α΄φάση.

Επίσης θερμές ευχαριστίες δίνονται στους συναδέλφους που βοήθησαν στην επιτήρηση του διαγωνισμού και οι οποίοι ήταν: α) για το εξεταστικό κέντρο Βόλου: Φροξυλιάς Π., Νιμπή Μ., Καραγεώργου Αθ., Διαμαντή Ελ., Καραλή Μ., Γαϊτανάς Κ., Κοντονίνα Α., Μπάρδας Χρ., Σαμαρά Ε., Γιαννακοπούλου Ελ., Δημητρακοπούλου Στ., Δημόπουλος Σπ., Νικολουδάκης Π. & Κομνός Κ., β) για το εξεταστικό κέντρο Αλμυρού: Θεοδώρου Ευ. & Κωνσταντέλια Ευ. και γ) για το εξεταστικό κέντρο Σκοπέλου: Καραπάνος Λ., Ξένου Ι. & Παπαδόπουλος Κ. Επίσης, δίνονται ευχαριστίες στο προσωπικό των κυλικείων και της καθαριότητας των σχολείων, που συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του.

Υπενθυμίζεται ότι η Γ΄ Φάση του 84ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού ο «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στο εξεταστικό κέντρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Διευκρινίζεται επίσης ότι για τους μαθητές/τριες της Α΄ Γυμνασίου δεν πραγματοποείται Γ΄φάση.

Τα θέματα των διαγωνισμών και οι λύσεις τους για την Α΄ Γυμνασίου ΕΔΩ: 2024-ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΓΥΜΝ-13ος ΤΟΠΙΚΟΣ-ΘΕΜΑΤΑ-ΛΥΣΕΙΣ

και για τις άλλες τάξεις ΕΔΩ:  THEMATA_LYSEIS_EYKLEIDH_20_1_2024_neo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *