Ευχαριστίες για τις Ημερίδες της Γ΄ Λυκείου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι ημερίδες που διοργάνωσε το Παράρτημα Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 στο Βόλο και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024  στον Αλμυρό, με θέμα: «Τα Μαθηματικά της Γ΄ Λυκείου &  οι Πανελλαδικές εξετάσεις». Οι ημερίδες πραγματοποιήθηκαν σε συνδιοργάνωση με τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Παναγιώτου Κωνσταντίνο και ομιλητές τους κ.κ.: α) Παναγιώτου Κωνσταντίνο, Μαθηματικό, Σύμβουλο Εκπαίδευσης Μαγνησίας, β) Θωμαΐδη Ιωάννη, Δρ. Μαθηματικών, τ. Σχολικό Σύμβουλο και γ) Μπαρούτη Δημήτρη, Μαθηματικό, Msc Μαθηματικών.

Την ημερίδα στο Βόλο παρακολούθησαν 300 μαθητές και μαθήτριες συνοδευόμενοι από τους καθηγητές/τριες των σχολείων τους, όπως και αρκετοί συνάδελφοι της ιδιωτικής εκπαίδευσης και την ημερίδα στον  Αλμυρό αντίστοιχα 50 μαθητές και μαθήτριες με τους καθηγητές/τριές τους.

Η Δ.Ε. του Παραρτήματος ευχαριστεί το Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας, την Πρόεδρο Κα Ν. Καπούλα και τους κ.κ. Ζαρκάδα Π. & Χορταριά Δ.,  για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου και την φιλοξενία της εκδήλωσης. Επίσης,ευχαριστεί το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μαγνησίας για τη συνεργασία και τη Διευθύντρια του Λυκείου Αλμυρού κ. Μπουκώρου Α. για την υποστήριξη της διοργάνωσης της ημερίδας στον Αλμυρό.

Ευχαριστούμε επίσης τις εφημερίδες Θεσσαλία & Ταχυδρόμο για την υποστήριξη των εκδηλώσεων του Παραρτήματος.

Το υποστηρικτικό υλικό του κ. Παναγιώτου: Εισήγηση κ. ΠαναγιώτουΒιογραφικό

Το υποστηρικτικό υλικό των κ.κ. Μπαρούτη & Θωμαΐδη: Τίτλος, περίληψη και βιογραφικά (21 & 22-2-24),

Κείμενο εισήγησης (Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας, 21 & 22-2-24) (1)Πρόγραμμα Ημερίδων Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας (21 & 22-2-24)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *